Uuden kissan takia piti työhuoneesta saada rojut kuriin. "Roju" tässä tapauksessa tarkoittaa lähinnä ympäriinsä lojuvaa atk:ta, jonka takia usein palaa hihat pohjaan. Nyt riitti, kun kannoin uuden Ikean laatuhyllyn huusholliin, jo alkoi tapahtua! Jussi siivoili ansiokkaasti eilen huonetta ilman että piti edes mainita asiasta, ja tänään kun vielä näyttää imuria alkaa huusholli olemaan mallillaan. Vielä kun saisi kissat lopettamaan karvojensa tiputtamisen...

Iita on muhkeassa kunnossa, ja loiskii kiivaasti altaassa. Raskauden pitäisi olla seesteistä aikaa, mutta tämä mamma on ainakin harvinaisen äksy. Ainakin pihinästä ja hännän asennosta ("mää lyän jos liikut yhtään") voi päätellä, että päähän ottaa ja kovasti. Munisi nyt, eikä vaan velloisi eestaas pitkin terraariota.

Ryhtiliike ja kuntokuuri alkaa - kävin hommaamassa itselleni Nokia-sponsoroidun tiketin M&M-kuntotaloon. Siitä reipastuneena lähdin lenkille...ja eiköhän penikkatauti taas ilmestynyt koipia kalvamaan. Juoksemisen sijasta kävelin onnettoman 40 minuutin lenkin, ja palatessani ei-normaalia reittiä kotiin oli mannerivareiden luona tietysti joku humalainen vähemmistön edustaja huutelemassa. "Hei kaveri! Hei kaverii, ooksä mun kaveri?". Mietin siinä penikkakoipea raahatessani, että justiisa nyt olen v-u ihan kaikkien kaveri.