...tai paremminkin yö. Julia avasi sanaisen arkkunsa kertarysäyksellä, ja kertoilee mielipiteitään maailman menosta usein ja tarmokkaasti. Viime yönä kello kolmen yösyöttö meni ihan pipariksi, Julia heräsi ihan kokonaan ja se arkku aukesi välittömästi. Tissillä ollessa juteltiin, pullolle juteltiin ja lopulta olkapäällä ei röyhtäilty vaan huudeltiin lisää. Olkkari on hiukan vaiheessa sohvanvaihdon takia, ja ääni kaikui (Julian mielestä) kivasti. Eli lisää volaa ja kaikki kuulumiset ilmoille! 

Hammaspeikkoa odotellaan kovasti edelleen, ja kutisevat ikenet taisivat olla syypää osaan ääniefekteistä. Lopulta parin tunnin syöttämisen, eestaas kävelemisen ja vaipanvaihdon jälkeen oli todettava, että ei tästä tule mitään. Julian kiukkukierrokset kasvoivat, ja volyymi sitä mukaa. Makkarista onneksi kuului tasaista kuorsausta, joten ihan koko huusholli ei ollut hereillä. Suppo pyllyyn, hetki olkapäällä ja a vot, tyttö taintui. Ja nukkui ihan jopa pari tuntia.

 

...ja lisäksi haluaisin mainita...

 

Tämänpäiväinen neuvolakäynti vahvisti sen, minkä käsivarren lihakset ovat jo tienneet kertoa. Painoa on tullut 900 grammaa lisää, ja pituutta taas pari senttiä. Strategiset mitat tällä erää olivat 6210 grammaa ja 61,9 senttiä. Omasta neuvolakortistani vakoilin, että itse olin kolmikuisena melkein kilon painavampi! Melkoinen pullero sitä on tullut oltua. Kuulemma mammat mm. pankissa olivat nipistelleet poskista ja huokailleet, että ihan Shirley Templen näköinen pikkutyttö.

 

Kovin on totista puuhaa tämä vauvana oleminen

 

Kevät, sisustusvimma ja mökkihöperyys oireilevat nyt siten, että huusholli on tilapäisesti sohvaton (uudet tuodaan tänään), ja keittiö tasoton. Hermostuin kulahtaneisiin sohviin ja laminaattitasoihin, ja marssin kaupoille. Tasojen kanssa on nyt se raivostuttava ongelma, että massiivipuuhun sudittu öljyvaha ei kuivu kirveelläkään, ja purkin mukaan "kuivuvaa tasoa ei saa rasittaa". Toinen tasoista on rasittavasti työhuoneen lattialla kuivumassa jo neljättä päivää, eikä loppua näy. Hiljaa hyvä tulee, mutta jotain rajaa... Toisen tason käsittelen huomattavasti pienemmällä öljymäärällä ja kerron heti kättelyssä, että tulee santapaperista jos ei kuivuminen tapahdu säädyllisessä ajassa.