Nemo senkun kakoo, eikä ruoka maistu. Pakkosyöttö ja -juotto alkaa ilmeisesti jo käymään hermoille - tänään herra murisi kun kävin nappaamassa työhuoneen kirjahyllystä kyytiin päivän Attapekt-annosta varten. Remu on jo pirteämpi ja syö, ja Cisse juoksee tapansa mukaan pitkin seiniä, mutta Nemo senkun olla möllöttää. Voi ressukkaa :-(

Aamulla oli pirun liukasta, eikä moottoritietä oltu suolattu juuri ollenkaan. Normaalisti kun on edes pieni mahdollisuus liukkauteen, on suola-autoja liikenteessä ja infotauluissa on liukastelevan auton kuva. Nyt ei ollut kumpaakan näistä, ja tie oli taatusti jäässä. Eilen katselin kateellisena takavetoisten bemareiden iloittelua lumimyräkän liukastettua kadut, ja ikävöin parin vuoden takaista Porsche 944:llä luisteltua talvea. Golf on tylsä!

Aamupäivä meni känkkäränkkäillessä, kun yöunet ja mielenrauhan on vienyt Nemon sairastelu. Pakkohan se oli koittaa hiukan reipastua, ja onneksi se varttikahjojen työkavereiden avulla kävikin suhteellisen helposti.Pari kuvaakin on tullut otettua, ja ne puhukoot puolestaan. Taidetaan koko porukka olla pienen tassun alla, mutta minä en ainakaan valita!

kera.jpg

soffalla.jpg

tassun_alla