Etelä-suomeen saatiin lunta ja hirmupakkasia, johtuen ilmeisesti jonkunlaisesta Atlantilla pyörivästä korkeapaineesta. Se ei päästä lämmintä ilmaa meille asti, joten marraskuun synkkyyden sijaan on lunta maassa ja oikea talvi. Jos ilmaston lämpeneminen johtaa siihen, että vaakatasossa satavan rännän sijaan tulee lunta, en ole ollenkaan harmissani. Muu Eurooppa on tosin aivan pyörryksissä, ja esimerkiksi Saksassa autoillut kaveri kirosi hartaasti seisoessaan staussa staun perään. Ja lentokentilläkin on henkilökunta hivenen hädissään. Turkulaisten elämää tämä on hankaloittanut siten, että eilen lunta tuli kertaheitolla noin 30cm lisää, ja koko kaupunki oli aivan sekaisin.

Kissojen henkilökunta on ollut hukkua töihin, ja alkava pimeä vuodenaikakin on hiukan verottanut voimia. Cisse ei pane pahaksensa sitä, että palvelusväki istuu illat pitkät sohvalla, mutta se läppäri hiukan häiritsee. Sylissä on ahdasta! Ja rapsuttavat kädet tekevät aivan muuta kun sitä, mihin ne ovat tarkoitettu! Henkilökunnan vireyttä nostamaan on häälahja-lahjakorteilla ostettu Eero Aarnion Origo-kirkasvalolamppu, ja aamun rutiineihin on nyt lisätty valopään lataus.

Henkilökunta on myös alkanut Cissen suureksi harmiksi kaveeraamaan pikkuruisen ihmisen kanssa. Kummipoika-Valtterin saapuminen huusholliin on aina suuren hämmennyksen, kauhun ja ihmetyksen paikka. Cisse taitaa vaan olla mustasukkainen siitä, että pikkujätkä saa köllötellä mukavassa sitterissä ja kantokopassa, vaikka moiset kapineet on ihan selvästi tarkoitettu kissoille!