Lievästi sanottuna pitkä päivitystauko blogissa harmittaa, monet tapahtumat ovat jääneet vallan dokumentoimatta. Joulu ja uusivuosi menivät rauhallisissa merkeissä, ja töissä suuri ja mahtava Upgrade-projekti saatiin suurinpiirtein kunnialla maaliin. Kaksi minuuttia aikataulusta edellä, vieläpä! Kyllä nyt kelpaa henkseleitä paukutella.

Kulunut talvi jää mieleen ennenkaikkea lumen ja pakkasen määrästä...ja Webaston kanssa taistelusta. Milloin mikäkin F-koodi on ollut taulussa ja rakkine hipihiljaa, ja sulake numero F21 on tullut harvinaisen tutuksi. Webastolle kun tekee lobotomian (sulake pois ja takaisin), unohtaa rakkine että sillä oli ongelmia liekin, jännitteen tai ihan minkä vaan kanssa, ja toimii taas hetken. Ehkä mittariin rapsahtainut demoninen luku on osasyyllinen...

 

Muutama kuva kuvaa loppu- ja alkuvuoden meininkejä. Karkit on pitänyt syödä ennenkun pikku karkkirosvo vohkii kaiken ja tassuttaa herkut sohvan alle (pölyleijonien ruuaksi?), ja lunta on piisannut.

 

Loppiaisena oli tosi hieno luistelukeli

 

Kavereiden huushollin lumitaidetta

 

 

Kaiken kukkuraksi joulupukin Jussille lahjaksi ostama F1-matka (b-luokan matka, vaimo mukaan) meni myttyyn, koska Bahrainilaiset innostuivat rettelöimään. Mellakoiden takia kisat peruttiin, joten joulupukki perui koko reissun, ja plan B piti kehitellä. Lähdemme siis Lissaboniin muutamaksi päiväksi, tarkoituksena ainakin syynätä Euroopan suurin akvaario ja huristella hilpeillä keltaisilla vempeleillä pitkin katuja.