Viikon aikana olen huomannut lueskelevani välillä ihan mitä sattuu. Huvittavimmasta päästä oli intranetin sivuilla lukenut "Promo items", minähän luin siitä por...nojoo. Toisella kertaa ajelin aivan ajatuksissani ambulanssin perässä, jonka ovessa luki mielestäni "vammaiskuljetus". No oikeasti siinä luki Varsinais-Suomen Sairaankuljetus. Mahtoi lanssikuski ihmetellä ohittavan kotteron ääneen hekottelevaa kuskia. Mitähän Freud näistä miettisi, jos vielä elävien kirjoissa olisi.

Kiinassa tuli snackattua svenskaa Niklaksen kanssa, mutta kotomaahan paluun jälkeen ei "meikäläisiä" ole ympärillä näkynyt. Saaran kanssa sovimmekin, että vähintään kerran viikossa on "lång kaffepaus", eikä finskaa käytetä silloin ollenkaan. Ja tietysti jos Pietarsaaresta kotoisin oleva naapuri vielä eksyy samaan aikaan punttisalille, saa kuunnella pampassvenskaa niin paljon kun sielu sietää. En tiedä oliko se merkki vierotusoireista vai takauma ala-asteelta, kun yhtenä päivänä päässä soi itsepintäisesti modersmålets sång. Tämä ralli opeteltiin ulkoa ja sitä hoilattiin ihan kyllästymiseen asti.

Jussi kävi työkaverinsa kanssa katsastamassa China Marketin valikoimat, ja sieltä löytyi hot pot -maustetta. Lulun lähettämä käytettiin loppuun tällä viikolla, ja hiukan jännittää nyt Jussin tuomissa pusseissa seisova "hot". Kiinassahan hot oli niin hot että otsalohko meinasi irrota, joten näiden pussien sisältöön lienee syytä suhtautua kunnioittavasti. Tai muuten toteutuu se Lulun ennustama "next day you will suffer from ass". Viikolla nautitun hot potin autenttista tunnelmaa lisäsivät Tsingtao-olut ja Thaimaasta kuskatut syömäpuikot.