Uusi blogipohja, uudet jutut...not. Edellinen pohja lakkasi olemasta hieno, kun komea kuun kuva ei näkynytkään enää. Uutta koneeseen siis!

Enää tämä viikko, sitten koittaa talviloma. Uhosin olevani irti atk:sta koko loman, mutta saas nähdä kuinka käy. Työjuttuja en ainakaan katso! Ainakaan ensimmäiseen kolmeen päivään... Sitä ennen olisikin saatava tuhat ja yksi juttua tehtyä. Silmistä tulee kohta neliskanttiset. Uudet silmälasitkin on tilauksessa, näkee taas tuhertaa ja veivata.

Cissellä oli aamulla ihmeellinen pelkotila-vainoharhakohtaus. Yleensä se on ensimmäisenä heräämisen jälkeen huutamassa ruuan perään, nyt sain ruokkia konsultit rauhassa. Sintti materialisoitui jostain eteisen lipaston luo, ja tuijotteli häntä pörheänä kohti olkkarin kiipeilypuu-nurkkaa. Se ei oikein tuntunut uskaltavan edes liikkua, matalakisuna vaan luimisteli eteisessä, joten istuin hetken unihiekat vielä silmissä Cisse sylissä. Vein sintin syömään ennenkun konsultit rohmuaa kaiken pöperön, ja tyyppi söi kiipeilypuu-nurkkaa tuijotellen... Konsultit oli varmaankin tyytyväisiä, kun sintti on kerrankin tekemässä jotain muuta kun piinaamassa heitä. Cisse törmäsi vielä mun jalkaan, pelästyi sitä hulluna ja juoksi päin omaa vessaa, ja sukelsi siitä saunan oven ali turvaan. Ja tuli sieltä taas siimahäntä pörheänä.

Läppäri oli ollut sohvalla koko yön, eikä siinä ollut mikään näytön- tai virransäästötila mennyt päälle. Se oli siis itsekseen pauhannut täällä, ja meinattiin, että tätäköhän Cisse on pelästynyt. Tällä koneella kun on tapana aloittaa varoittamatta hirveä, jumbojet-tyyppinen suhina. Kyllähän sitä vähemmästäkin säikähtää, jos ihan hiljaisessa ja (läppärin valoa lukuunottamatta) pimeässä huushollissa yht'äkkiä kuulostaa siltä, kun suihkari avaisi hanoja sohvalla. Tai sitten demoni on asettunut koneeseen, ja se on itsekseen yöllä huudellut vieraisiin pöytiin. Irkkikaveria siteeraten, poltergeist on messunnut Cisselle "This is Nokia. Your arse is mine!".

Nemo on aivan mielissään Cissen puruleluna, ainakin hetken aikaa. Remu sensijaan juoksee suhisten karkuun, ja tästä innostuneena Cisse tietysti jahtaa pers'karvoja näykkien. Remu kun ei tykkää yhtään takapäänsä koskemisesta (moni ihminenkin on karvaasti tämän kokenut), voin kuvitella kiukun määrää kun pieni hammas ja kynsi härkkii pebaa. Täällä ei kuitenkaan olla vielä liittouduttu, niinkun ilmeisesti kavereiden kolme itistä ovat tehneet. Siellä oltiin yhtenä kissana yöllä pudoteltu ruokapussit pöydältä alas, revitty väkivalloin auki, ja aloitettu ruokaorgiat. Homma loppui siihen, kun yksi loikkasi pussi suussa kaksijalkaisten sänkyyn, ja tiputti pussin nukkuvan ihmisen kouraan. Kaksijalkaiset heräsivät, ja bileet loppuivat siihen. Pallomaha-kissat todennäköisesti kurmoottivat typerystä, kunhan ähkyltään pystyivät. Nauroin oikein ääneen töissä tuota, onneksi lähimpänä istuva työkaveri on talvilomalla.