Huushollissa tuntuu välillä asuvan Klonkku. Cisse nimittäin vahtii sitä Turun näyttelystä ostettua pöllölelua tarkalla silmällä, ja istuu usein sen vieressä huutelemassa kaikenlaista. Ilmeisesti lelu on tyhmä, kun se ei leiki itsestään. Mutta ei sitä voi silmistäänkään päästää! Heti kun ihminen tulee lähelle, nousee volyymi. Ja kun kepin ja narun päässä roikkuvaa pöllöä hiukan lennättää, on huushollissa pieni lilatäplikäs apina loikkimassa pitkin sohvia ja seiniä.

Remun ollessa lähistöllä alkaa Cisse pöllön kiinni saatuaan murista, ja välillä suhiseekin. Vanha jäärä ei moisesta hätkähdä, katsoo vain lievästi ärtyneenä pienen ADHD:n meuhkaamista. Ja kaksijalkaisia naurattaa suunnattomasti kolmekiloisen murinat, se kuulostaa aivan pätkivältä sähkömoottorilta. Ja se suhina! Suu täynnä pöllöä, mutta silti pitää nostaa ylähuulta ja päästää pieni tukahtunut suhahdus. Kaksijalkaisia naurattaa yleensä tässä vaiheessa kahta kauheammin :-) Nemo ei saa aikaan samanlaista omistushalu-murinaa, mutta Remulle huushollin juniori yrittää isotella.

Puhelinkin saapui Matkahuollon kyydissä Imatralta, ja voin päivystellä rauhassa loppuviikon. Luurin uumenissa oli possun uusista penkeistä napattuja kuvia, mutta auringonpaiste yhdistettynä kameran huippulaatuiseen linssiin teki melkein kaikista turhan tummia. Yksi sentään onnistui jotenkuten.

 

uusipenkki.jpg