Cisse on keksinyt nukkumapaikan, joka on mahdollisimman paljon häiritsevä. Se nukkuu jalkatilassa niin, että herään joka kerta kun yritän vaihtaa asentoa. Sintti herää myös, nostaa periskoopin (=päänsä) peittohässäkän uumenista, tutkailee hetken ja aktivoituu tallomaan ja pyörimään. Vaihtoehtoisesti se voi myös ryhtyä metsästämään peiton alla lymyävää mehukasta koipea. Muistutus itselle: leikkaa nyt jo ne kissojen kynnet.

Herralla on myös toinen oikku. Olkapäälle tai selkään on aivan loistavaa hypätä, ja välillä on myös loikattu tassut ojossa mamin kaulaan. Olkapäälle loikkaaminen on Cissen mielestä kivaa varsinkin silloin, kun liikettä voi parkour-tyyppisesti jatkaa esimerkiksi hellan päälle. Vielä ei ole tassu sattunut kuumaan hellanlevyyn, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita. Siihen asti on koitettava muistaa, että kun keittiössä jotain hääräilee, saattaa pieni lilatäplikäs jousijalka-jack loikata kimppuun.

Kumpikaan konsulteista ei enää nuku sängyllä ihmisten kanssa. Remun paikan on vienyt Cisse, ja Nemo on valinnut paikkansa sängyn alta. Siellä se lymyää vahtimassa, ja laitoin huovan pehmikkeeksi jotta ei aivan kovalla lattialla tarvitse mörköväijyssä olla. Nemohan vaatii aina saada tarkistaa kaiken (esimerkiksi aamulla hiusharjan ennenkun sillä yrittää taltuttaa säkkärää), ja on ilmeisesti sitä mieltä, että ilman silmälläpitoa ei Puutakujan väki pärjää.

Kirjoittelen tätä Helsinkiläisessä hotellihuoneessa, ja otsikolla viittaan silmälaseihin. Onhan se tietysti niin, että kun silmälasien sanka heiluu, on tavallaan päästä yksi ruuvi hiukan höllässä... Joka tapauksessa, optikkosetä (miksi optikoita ei tule vastaan joka kadunkulmassa silloin, kun niitä oikeasti tarvitsee!) korjasi holtittoman sangan, ja saatoin lopettaa silmälasien jatkuvan putsauksen. Sangan löysyydestä johtuen okulaarit olivat hiukan vinossa, ja toisen silmän ripset tahrasivat linssin. Pieni, mutta ärsyttävä juttu!

PMS-noita viiletteli tänään luudallaan pääkaupunkiseudulle kiroten aamuruuhkaa, iltapäivällä ruuhkailtiin hotellille ja huomenna aamulla on kai taas odotettavissa sarja pieniä raivareita. Golfiin ilmestyy kohta karjapuskuri...