Päivänä eräänä asentelin Google Earthin koneelle, ja etsiskelin sen avulla Pekingin kämppääni. No löytyihän se lopulta, ja nappasin screenshotin siitä. Asun punaisen neliön keskellä olevan talon 3. kerroksessa, ikkunat kohti rauhallista sisäpihaa. Lulu ja Nikke asuvat Fortune Plazan 15. kerroksessa, ja Nokian sukkulabussi lähtee näppärästi tien toiselta puolelta. Se myös jättää samaan paikkaan.

Google Earthin sateliittikuva

Central Park on oikein mukava asuinalue. Sisäpihalle ei pääse ilman magneettiavainta (tosin portit ovat melko usein auki edellisen kulkijan jäljiltä...), ja oma pihani on ihana puistokeidas vesiputouksineen ja viherkasveineen. Varsinkin hämärään ilta-aikaan sirkkojen sirittäessä se on oikein tunnelmallinen paikka. Alueella on kauppoja, fitness center, pankkiautomaatti, kosmetologi ja vaikka mitä. Ja tien toisella puolella jo kertaalleen esitelty The Place, joka nyt olympialaisten aikaan on täynnä kaikenlaista hälinää. Eton-koulun pihassa on lipputankoja, joista yhdessä liehuu siniristilippu!

Taksien kanssa on hiukan hankala päästä lähelle omaa ovea, alueelle kun pääsee ajamaan monesta eri suunnasta. Yleensä taksikuski huristelee väärältä laidalta siellä olevan talon eteen, ja siinä on sitten turha koittaa englanniksi sanoa että eikun tästä takaisin kadulle ja toiselle laidalle. Tämähän on Central Park, mitä se länkkäri siinä oikein huitoo... Alueen läpi ei pääse ajamaan, joten siinä sitten ostoksia raahaamaan ja portteja availemaan. Matka tuntuu muuten loputtoman pitkältä, jos on 35 astetta lämmintä ja kummassakin kädessä painava Ikean kassi.

Tänään mennään työpäivän jälkeen kamerakauppaan, ja olen illalla toivottavasti uuden Canon EOS 450D:n omistaja. Olen pokkarikameralla kirkkaana iltana räpsinyt hiukan kuvia kotikadusta, ja täytyy koeponnistaa uusi kamera heti, kun keli on vähän vähemmän utuinen.