...ja ajan pysäyttää. Taas tuntuu, ettei mihinkään riitä aikaa, ja Kiina-komennuskin tulla huristelee hirveätä vauhtia. Kai se on tämä ikä, aika kaivaa rullaattori kaapista kun ei muuten pysy perässä. Lisäksi kuulin suru-uutisen, yksi serkuista on menehtynyt. Olisi taas syytä pitää paremmin yhteyksiä sukulaisiin, ja tavata muulloinkin kuin hautajaisissa.

Viime viikonloppuna oli ohjelmassa kiinalais-suomenruotsalaiset häät. Lulu ja Niklas saivat toisensa Tuomiokirkossa (pappi puhui suomea, ruotsia ja englantia sekaisin) ja jatkokinkerit oli villa Wolax -nimisessä paikassa Kuusistossa. Ilma oli mitä parhain, ja rantaniitylle olikin katettu boolia ja snackseja. Morsiuspari tuli komeasti veneellä rantaan, jonka jälkeen otettiin noin tuhat kuvaa ja naurettiin kovasti. Lulun isän puhe...tai lähinnä sen käännösversio jäi mieleen. Suomea sujuvasti haastava kiinalaisjätkä tulkkasi lennossa, aina pienen osan puheesta kerrallaan. Setä puhuikin kiinaksi pitkät pätkät, aloittaen sanoilla "Lulu Niklas", ja suomeksi koko litania tiivistyi sanoihin "siitä se ajatus sitten lähti". Suomalaiset remahtivat nauramaan, kiinalaisilla vierailla taisi olla vähän ihmeteltävää :-)

Sunnuntai kului lievässä krapulassa karkkia syöden, ja viikolla oli taas edessä kahden päivän reissu pääkaupunkiseudulle. Taas kurssilla, tällä kertaa SAPin tiloissa Keilaniemessä. Luokkahuone oli kyllä yhtä jäätävän kylmä kuin viime viikon Datafrankin vastaava... Laajarunkojen harmiksi tiistaina sateli heti aamusta vettä, ja ukkonenkin taisi päivän mittaan kolistella. Tosin ei Turussa, tänne ei koskaan mitkään kunnon ukkoset tunnu eksyvän. Kotimatkalla tuli välillä vettä niin paljon ettei tahtonut eteensä nähdä, ja parkkeerasin itseni miltei koko illaksi sohvalle reissun jälkeen. Ja tänään taas sama homma. Lienee pakko vääntäytyä salille, etten ihan sohvaperunoidu.

Cisse loikkaa edelleen aina tilaisuuden tullen olkapäälle, ja matkustelee pitkin huushollia. Näinikään:

olkapaalla.jpg

JK. Kävin fillaroiden salilla. Kastuin mennen tullen. Tässä muutama asia joita kaipasin kovasti:
- Sykevyö
- Takalokari polkupyörään
- Pyöräilykypärä (tuli kaahattua)