Lulun, Nikken ja Markuksen kanssa tuli lähdettyä Hot Potille siihen Sichuanilaiseen paikkaan, jossa ollaan jo pari kertaa oltu. Pot oli tällä kertaa tosi hot, eikä runsas määrä olutta auttanut tällä(kään) kertaa. Linda tulee jo juttuun puikkojen kanssa, ja sai kalastettua itselleen evästä niin ettei nälkäisenä tarvinnut kulkea.

Lulu lähti kotiin nukkumaan, ja reipas nelikkomme jatkoi Goose and Duck -nimiseen juottolaan. Paikan pitkäpartainen omistaja tanssitti cheerleader-tyttöjänsä ja soitti musiikkia niin että tärykalvot olivat haljeta. Onneksi paikalla oli myös paikallinen bändi, ja taas sai ihmetellä humppapumpun tasoa. Covereja vedettiin täysillä ja hyvin, ja esiintyjät selvästi nauttivat hommastaan. Kitaristi avasi välillä ponnarinsa, ja mieleen tuli elävästi Slash.

Oluenjuonnin ja muutaman satunnaisen paukun jäljiltä oli olo tänäaamuna kaikkea muuta kun hehkeä, mutta lähdimme silti urhoollisesti liikenteeseen. Suunnitelmat tosin karsiutuivat sitä mukaa kun päivä eteni, ja välillä piti tulla kotiin elpymään. Linda simahti sohvalle, eikä herännyt edes Tarharyhmän musisointiin. Kokeilin upouutta ("ihan aitoa") iPod Shufflea, josta tosin harmillisesti puuttuu shuffle. Vehje soittaa kaikki biisit peräjälkeen, ja tästä harmistuneena kuuntelin vähän rokkia pöytäkaiuttimien kanssa.

Lindan kertoessa Kevin Costnerin leffasta, jossa siis K esitti sarjamurhaajaa, sain kesken kaiken hillittömän naurukohtauksen. "Sit kun se oli sarjamurhaamassa sitä pariskuntaa" -lause oli sen verran hilpeä, ja väsymys krapulalla höystettynä on sen verran herkkä tila, että henkinen tasapaino järkkyy perin helposti...

Lisää Alanäriä lennähti Pekingiin. Vast'ikään klaaniin liittynyt Kikka sai heti tuta kiinalaisen tehokkuuden - hotellivarausta ei kuulemma löytynyt mistään. Ei hätää, Take5 oli nurkan takana ja sinne oli hyvä vetäytyä punomaan suunnitelmia. Hotellihommeli järjestyi onneksi lopulta, ja Silk Marketistakin on jo käyty ensimmäiset hankinnat tekemässä :-)