Kuinka ollakaan, sunnuntaina kuului taas tuttua kakomista. Ja Nemo oli kuumeisen ja surkean oloinen. Tyyppi kuitenkin söi jonkun verran, joten jos ei tilanne ala parantua, mennään taas tohtorin luo. Onneksi ruoka kuitenkin näyttää maistuvan, ja Nemo pötkötteli pitkästä aikaa selällään kylppärin lattialämmöstä nauttien. Taitaa olla pöpö sittenkin mennyttä kalua.

Viikonloppuna tein muuten varmasti elämäni nopeimman riihipirusta ihmiseksi muuntautumisen. Säntäsin salilta kauppakassi kourassa kotiin, tukka märkänä. Puoli tuntia myöhemmin oli suhteellisen ihmisen näköisenä hippavaatteissa bussin kyydissä. Näköjään sitä pystyy kaikenlaiseen kun oikein yrittää...tai sitten sitä ei tässä iässä enää niin kovin tarvitse naamioitua. Ei se pöyhimällä parane :-)

Iita on munansa muninut, ja köllöttelee taas Aben kanssa orrella. Hiukan laiha on kunto, joten nyt alkaa liskon massakausi. Hännäntyvi on ihan kurttuinen, kun sieltä on kaikki vararavinnot käytetty munaskujen tuottamiseen ja niiden laatikkoon ikistämiseen. Huushollissa kaikki toistaiseksi hyvin siis, koputetaan puuta.

Cisse teki uuden aluevaltauksen, ja valloitti pyykkikorin. To go where no cat has gone before...

pyykkicisse.jpg