Valitsin talla kertaa lentoyhtioksi SASin, joka lahtee Heathrown terminaali kolmosesta. Lounge, jossa yleensa notkun odottelemassa lennon lahtoa sijaitsee terminaalissa yksi. Voi raka.

Tanne tullessa pyysin hotelliukkelia varaamaan taksin, jolle kelpaa luottokortti. Takalaisissa takseissahan ei ole automaattisesti laitteita, joilla kortteja luetaan, vaan pelkka kylma kateinen kelpaa. Taksikuskilla oli navigaattori, mutta tarvitsi silti neuvoja paastakseen perille... Luottokortti kelpasi kylla, mutta modernin lukijan sijasta kuski taytti paperilappusen, ja soitti viela johonkin varmistaakseen etta kortti on kaypa. Tahan meni Clockhouse placen pihassa vaikka kuinka pitkaan...ja kuinka ollakaan, taksiyhtio ei kelpuuta Dinersia! Koko homma alusta kupongin kirjoittamisineen ja soittamisineen! Tuli tosiaan ikava kotomaata, jossa ei tarvitse maksaa oravannahoilla, ja jossa ei tarvitse vaannella kahta hanaa saadakseen lamminta vetta.

Tilasin taksin kuskaamaan kurssipaikalta terminaalille, ja mainitsin etta luottokortin olisi syyta kelvata. Jannityksella odotamme, edelliskerroilla on lahes poikkeuksetta jouduttu etsimaan pankkimaatti ja nostamaan kateista, kun kortilla ei voikaan maksaa. Saas nahda kuinka nyt kay...