Eilen töistä lähtiessä oli olo vähän hutera, ja bussissa oksetti hiukan. Onnistuin kuitenkin käymään maintenance officen maksukoneen kanssa taistelemassa ja kaupassa ennenkun helvetti pääsi irti. Kaikki päivällä syöty tuli ylös...and then some. Edes vesi ei pysynyt sisällä, ja tuntui että sisuskalut haluaa myös tulla ulos. Enpä muista koska olisi näin kiukulla pitänyt pönttöä halailla. Edes krapulassa.

Palelin tietysti taas aivan hulluna, ja kahden peiton ja viltin alla täristessäni mietin lauantain lentoa. Kahdeksan tuntia koneessa ylösalaisin olevan mahan kanssa, jipii... Ilmeisesti viimeisin lueskelemani Tieteen Kuvalehti hiipi myös uniin, sillä onnistuttuani nukahtamaan näin unta, missä robotti vaihtoi mahaan uuden laatikon muotoisen osan. Olin jostain syystä kovin kiukkuinen siinä unessa, ehkä sen takia että "tämä teidän entinen täyspaska mahalaatikko hajosi". Siinä tiedelehdessä kun oli ollut juttua ihmisten varaosista, kloonauksesta ja kaikesta... Unessa tuli vahvasti olo, että nyt kaikki on OK, ja herättyäni ei mahaa vääntänytkään enää niin kovin, ja pystyin jopa juomaan hiukan vettä. Jännää.

Erittäin katkonaisen yöunen jälkeen on nyt kuitenkin meininki hiukan rauhottunut. Ainakin banaani ja mehu pysyy sisällä, joten kai tämä tästä. Lululla on myös hiukan massu sekaisin, ja jäljet johtavat sylttytehtaalle. Kanttiinissa syöty eväs oli taatusti epäkelpoa.

Edit: Lulu on kovasti sitä mieltä, että yöllä on luonani käynyt UFO vähän vaihtamassa varaosia :-)