Uudenvuodenaattona olisi voinut iltapäivän tapahtumista jo päätellä, että tästä ei hyvä seuraa. Hajotin nimittäin roskikseni, ja sitä korjaillessani teloin sormeni. Hermostuin tietysti, ja hetken päästä oli roskiksen osia pitkin keittiötä, eikä laastaria löytynyt mistään. Lisävahinkojen välttämiseksi ajattelin kutsua huoltomiehen roskista korjaamaan.

Santeri palasi kahden kuukauden Chengdu-reissultaan, ja kävi hakemassa kämpässäni säilössä olleet tavaransa. Hetken päästä nappasin Lulun ja Niklaksen jäämistöistä saadun Finlandia Lime -pullon jämät ja kuoharipullon, ja saapastelin Lanson Placelle. Pikkuveli-Jalmarin kokatessa joimme ensimmäiset oluet, Seppo ja Hanna saapui ja siitä se ajatus sitten lähti... Kävimme syömässä hot pot -paikassa, jossa meille syötettiin murkinaa hirmuvauhtia sillä paikka oli menossa kiinni. Poistuimme paikalta sopivasti puoliltaöin huomataksemme, että ei täällä juuri mitään ilotulitusmeininkiä ole. Täällähän vaihtuu vuosi vasta tammikuun 26. päivä.

Kaksin käsin juopottelun, juoruamisen ja musiikinkuuntelun jälkeen huojahtelin kotiin, ja nappasin näköjään kuvan aamunsarastuksessa kylpevästä WTC-tornista. Kuvan tietojen perusteella se on otettu klo 07:01... On hiukan epäselvää mistä kohdasta Central Parkia tuo kuva tarkalleen on otettu, mutta ei kai sen niin väliä.

Vuoden 2009 eka kuva. Mikähän tuo vasemman laidan musta reunus on...
2009_eka_aamu.jpg

Uudenvuodenpäivä menikin sitten aivan järjettömän hirvittävässä krapulassa. Miksi nykyään ei krapulasta selviä pitsalla ja Fantalla, vaan olo on hirveä ja se hirveys ei katoa säädyllisessä ajassa? Laahustelin jossain välissä kauppaan hakemaan lisää vissyä, ja tuijottelin HBO:lta (miksihän se kanava vielä näkyy?) leffoja. Ainakaan loppuvuosi ei voi mennä yhtään huonommissa merkeissä.

Raahasin kapsäkin kaapista olkkariin, ja teen jonkunlaista koepakkausta. On sitä romua näköjään kertynyt, vaikka olen kotimaahan vähän paketteja lähetellyt. Tiukkaa tekee, joten taidan laittaa vielä jotain postikustin kyydissä kotiin.