Tähän mennessä ovat käytössä olleet lähinnä Libero- ja Muumi -merkkiset vaipat. Päivänä eräänä huomasin kuitenkin kaupassa "organic"-merkillä markkinoitavia vaippoja, jotka olivat vieläpä kappalehinnaltaan kokonaisen sentin muumivaippoja edullisempia. Jipii, kyllä nyt maailma pelastuu eikä kukkarokaan kärsi kohtuuttomasti! 

Kotona huomasin heti, että vaipan kuviointi on sellainen, että sitä yrittää helposti asentaa väärin päin. Etenkin univelkaisena ja vastaheränneenä, jolloin ihan vaan hengittäminenkin tuntuu olevan turhan monimutkaista. No, Julia ei onneksi häiriinny siitä, että mutsi sohlaa vaipan kanssa. Ja neppareiden ja sukkien ja housutkin meinaa mennä ylle ihan miten sattuu.

Jussi havaitsi kuitenkin orgaanisissa vaipoissa perustavaa laatua olevan vian. Kakkapäivän katastrofi oli miltei käsissä, kun ituhippivaippa ei oikein pitänytkään kaikkea tavaraa sisällään. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä ne aika heppoisilta muutenkin vaikuttavat. Eli huushollissa siirrytään pois puunhalaajameiningistä, ja ostetaan vaan niitä Liberoita.

Poikkeuksena äidistään on Julia osoittanut selkeitä linssiluteen elkeitä. Kummitädiltä saatu lahjakortti tuli käytettyä vihdoin, ja kävimme Hannen kuvattavana. Kuvausten alku meni ihan nukkumiseksi, sen jälkeen poseerattiin oikein antaumuksella, ja sessio päättyi nälkäkiukkuun. Samalla reissulla tuli testattua Stockmannin lastenhoitohuone, tosin ihan oman hädän takia. Sokoksen vastaavasta poiketen siellä on mikro, erillinen vessanpönttökoppero aikuisille ja paljon paremman näköinen tuoli imetystä varten. Sokoksella tosin hoitohuoneita on kaksi, joten todennäköisyys päästä huoltamaan karjuvaa piraijaa on siellä suurempi. Eipä ole tällaisetkaan asiat ennen tulleet mieleen.

 

 Huippumalli haussa baby edition?

 

Murheet eivät tällä hetkellä ole juurikaan lastenhoitohuoneen valinnan vaikeutta suurempia. Ellei ala oikein miettimään asioita ja murehtimaan sitä, tekeekö asioita liikaa tai liian vähän. Juttelenko vauvalle liikaa tai liian vähän? Mitenkäs maito, tuleeko sitä työnnettyä pullosta vauvaan niin, että tyyppi tulvii kohta yli? Miten estää koulukiusaamiset ja namusetien houkuttelut? Mitä pitäisi tehdä, jotta lapsosesta kasvaa jokseenkin tasapainoinen tyyppi? 

 

Cissen suurin murhe on se, että vauvalla on huushollin parhaat lelut

 

Iskä ja äiskä hoisivat omaa henkistä tasapainoaan käymällä kuuntelemassa hiukan rokkenrollia. Joulupukki toi liput D-A-D -bändin keikalle, ja Julia sai viettää laatuaikaa mummin hoivissa. Kyseisen bändin Something Good -biisi oli epäsovinnaisten häiden epäsovinnainen häävalssi, mutta sitäpä ei bändi tällä kertaa soittanutkaan! Onneksi sentään puolentoista hymykuopan haltijaan iskevä Laugh n'a Half soitettiin. Eikä Julia tuntunut olevan moksiskaan siitä, että mummi hoiti iltatoimet. Pieni alahuulen väpätys, hiukan kitinää ja sen jälkeen taju kankaalle.