Laatikosta löytyi sinne pitkään hautautuneena ollut lelu, jonka perään Cisse vauhkoontui ihan välittömästi. Lelu on siis lokinmuotoinen pehmohärveli, höyheniä pyrstönä ja muutama selässä, kiinni siimassa joka on kiinni kepukassa. Pyrstöhöyhenet tosin kokivat heti pienen inflaation, ja Cisse leikki hetken aikaa joulupukkia valkoisen höyhenpartansa kanssa.

Loikkiminen lelun perään loppui äkisti, kun Cisse saikin lokin kiinni ja metrin päässä oli vauhkoamista ihmettelevä Remu. Cisse tarttui leluun etutassuillaan ja hampaillaan, tuijotti Remua ja murisi. Ensin tosin ei tajuttu että merkillinen ääni on murinaa, sillä se kuulosti lähinnä radio-ohjattavan pikkuauton pärinältä. Pieni sintti oli kuitenkin tosissaan, ja murina jatkui kaksijalkaisten naurusta huolimatta. Siitähän piti ottaa video, joka huonon valon takia esittelee Cissen demonisen puolen. Ärsyttävä sihahdus alussa johtuu E90:n rämästä mikrofonista. Video löytyy täältä: Demonicisse kurittaa lokkia

Laajarungoilla menee edelleen hermo heti, kun Cisse koittaa leikkiä. Itselläni on nykyään "painisukka", eli punainen Nalle Puh -pörrösukka, jonka kimppuun taistelunhaluinen kolmekiloinen käy. Sukan sisällä kuuluu luonnollisesti olla jalka tai käsi. Välillä tosin pitää kiljaista ja suhista, sillä Cissen otteet on melko ronskit. Ei ihme, että Nemo ja Remu kiljaisee myös, kun Cisse päättää jäystää takakoivesta...

Kävin eilen pitkästä aikaa possulla töissä, ja käytin työkaveria pienellä ajelulla. Vierestä kuuluva kälätys taukosi, kun avasin hanat liikenneympyrän jälkeen, ja sen jälkeinen kommentti oli "onhan tämä kiihtyvyys nyt ihan naurettavaa, ei tämmöstä olekaan". Löytyyhän niitä rivakampia samanikäisiä, mutta kyllä tuossa  on riittävästi pideltävää, kun iskee jalan lattiaan. Matkalla Saloon oikein pelästyin, kun rekkaa ohittaessa alkoi maisema vaihtumaan turhankin vauhdikkaasti.

Kävin eilen aamusta Mehiläisessä kupattavana, ja hoituri otti EKG-käyrän. Kiinan viranomaisia kiinnostaa näköjään myös sydämen syke.Yksi tuttu totesikin, että jos löytyy kiinnostavia tietoja, katoaa Anni ja pumppu ilmestyy hetken päästä elinsiirtomarkkinoille. Lepopulssi oli kaikki 57 lyöntiä minuutissa, mikä oli yllättävän hyvä tulos ottaen huomioon sen, että vieläkin vapisutti viikonlopun hunningolla oleilu.