Luminen (kerrankin!) joulu meni rauhallisesti, ja välipäivien töissäkäynti oli lumimyräköiden takia välillä hiukan haastavaa. Joulukuusi sai olla melkein rauhassa...tähän aamuun asti. Yöllä pikku terroristi kävi tiputtelemassa palloja, mutta muuten kuusta vain lähinnä ihmeteltiin. Tänäaamuna se sitten kaadettiin, ja neulasiaan tiputteleva puu sai lähtöpassit. Havuja, perkele! 

Ilma on ollut kertakaikkisen talvinen hillittömine pakkasineen, mutta terraarion asukit käyvät näköjään kuumina. Tyypit intoutuivat nimittäin eilen harrastamaan seksiä keskellä kirkasta päivää, ihan tuosta noin vaan. Romantiikasta ei ollut tietoakaan, vaan esileikkinä Abe rojotti orrella kököttävän Iitan päällä. Hetken päästä pariskunta pääsikin itse asiaan, ja perverssi ihminen oli tietysti heti kameran kanssa dokumentoimassa tapahtumaa. Tämä hiukan häiritsi lemmiskelevää pariskuntaa, ja akti loppui orrelta tipahtamiseen. Huomasin, että iguaanit osaavat tarvittaessa katsoa hyvinkin kiukkuisella silmällä, ja pakenin kameroineni äkkiä paikalta.

Give it to me, baby! Abella on harvinaisen autuas ilme :-) 

 

Kiaai! Coitus interruptus. Kiitti vaan kameramies. 

 

Rietastelua on tässä huushollissa tapahtunut jo aikaisemminkin, sillä Iita on ilmeisen raskaana. Tänään lieneekin ohjelmassa munintalaatikon virittely. Kaupasta iso säkki multaa ja laatikko terraarion nurkkaan, ja sitten vaan odotellaan. Männävuosina muninta on sujunut ennakko-odotuksista huolimatta suunnilleen niinkun pitääkin, joten toivottavasti nytkään ei tule mutkia matkaan.

Eilen oli huikean hieno päivä, ja kävin iltapäivällä hiukan kameran kanssa ulkoilemassa. Pakkasta oli aivan hillittömästi, joten pitkä lenkki jäi vain haaveeksi...ja aurinkokin mokoma ehti laskea niin, että paras valo meni ohi. Pari kuvaa tuli silti otettua, ja täytyy iltasella mennä jalustan kanssa räpsimään vähän tunnelmaotoksia.