Talviloma alkoi vihdoinkin - tosin päivystän maanantaiaamuun asti. Eipä tule ainakaan krapulaa hankittua, kun ei voi juopotella. Loman kunniaksi taivaalta tupsahti reilusti lunta, ja lisää näyttää pikkuhiljaa tulevan koko ajan. Pysyisi nyt tuo lumi edes viikon, eikä sulaisi heti loskaksi. Olen tilannut auringonpaistetta ja pari astetta pakkasta, mihin voi reklamoida jos toimitetaan jotain ihan muuta?

Viime viikko oli töiden puolesta ylihektinen, ja lieneekö sen syytä että viime aikojen unet ovat olleet ihan merkillisiä. Viime yönä esimerkiksi meille tuli uuudenvuodenaattona kaksoset, ja samalla meillä ollut kissa synnytti kaksi pentua. Lisäksi maalasin jossain välissä takapihan aidan. No, uudenvuoden nurkilla pitäisi olla Kiinassa eikä todellakaan ähistämässä vauvoja ilmoille, ja huushollin kissat ovat kaikki poikia.

Cisse on oppinut hyvin nirsoksi kissaksi. Oma moka, mitäs on annettu vain pussiruokaa... Nyt alkaa nappuloiden, sein ja tonnikalan päälle opettelu. Yhtenä iltana annoin seitä enkä sitten muuta, ja huutohan siitä syntyi. Konsultit söivät hyvällä ruokahalulla, Cisse juoksenteli perässä ja huusi "missä se oikea ruoka on!". Mössöruuat eivät kelpaa tässä huushollissa kenellekään, joten niitä nyt on muutenkin ihan turha ostaa.

Kissojen lempparipaikka oli kylpyhuoneen lattia, mutta nyt pötkötellään jo muuallakin. Esimerkiksi uuden hienon päiväpeiton päällä. Siinä on ilmeisesti liian vähäinen määrä kissankarvoja, joten asia pitää korjata mitä pikimmiten. Konsultit, joista sitä karvaa tuntuu vallan lähtevän, korjaavat peiton karvatilanteen ennen pitkää huushollin normaalitasolle. Cisse valitsee pötköpaikkansa ilmeisesti sen mukaan, mitä suurempi lukema häirintäasteikolla on. Remua varsinkin häiritsee älyttömästi, jos sintti on liian lähellä. Remun kylkeen siis!

uusipeitto.jpg

hiirenalla.jpg

hiirenpaalla.jpg

Kissojen ulkoiluttamisesta ei taida enää tulla mitään, ainakaan jos valjaissa pitäisi sitä harrastaa. Koitettiin sovittaa Cisselle Nemon valjaita, jotka sivumennen sanoen olivat noin neljä numeroa liian suuret...ja kiukkusätkintähän siitä syntyi. Konsultteja ei nyt viitsi ulos viedä koska on aivan liian kylmä Cisselle, ja sintti ei takuulla sulata sitä että isot pääsee ulos mutta hän ei. Huudon määrä lienee hirveä, koko porukka pysyy sisällä siis. Otin videolle Cissen rimpuilua. Valoa on vähän vähänlaisesti, mutta perimmäinen tarkoitus varmaan käy selväksi. Eroon pitäisi moisista henkseleistä päästä, ja vähän äkkiä.

Linkki videoon: Tyhmät valjaat