Konsultit viettävät saunassa aikaansa silloin, kun kiuas ei pöhötä heidän pölkkärivapaata huonettaan kuumaksi. Cisse sensijaan tuntuu hakeutuvan saunaan etenkin silloin, kun siellä on kuumat oltavat. Oikea lämpöhakeutuva ohjus... Eräänä iltana Cisse koitti tutustua päällä olevaan kiukaaseen, ja huomasin selittäväni miten kiukaaseen koskeminen poppaa. Tuli elävästi mieleen ajat ylioppilaskylässä ja kaverin tietokone, joka nimettiin Popaksi. Tämä sen takia, että joka paikkaan ehtivät kaksostytöt tietäisivät, että ATK on off-limits. Naureskelin itselleni, ja löylyttelin Cissen vahtiessa oven ulkopuolella.

Selvisi tässä sekin, miksi sanotaan "kevät keikkuen tulevi". Ennenvanhaan ruokalaarit ammottivat talven jäljiltä tyhjyyttään, ja ihmiset hoippuivat aliravitsemuksen takia. Enää ei kevät tule keikkuen, vaan lähinnä hyllyen. Taas olisi syytä hiukan tarkastaa syömäpuolta, tuntuu että karkki maistuu turhan hyvin. ja siellä salilla voisi käydä...

Kuvia ei ole juurikaan tullut otettua, johtuen siitä että käytössä on vielä julkaisematon protopuhelin jota testaan, ja jonka kamera on aivan eri planeetalta kun N95:n viiden megapikselin vehje. Ja nimenomaan huonolla tavalla, apinoiden planeetta versus star trek. Olen myös liian laiska kaivamaan oikean kameran esiin... Omana testialueenani on tietenkin juuri kamera, joten pakko kai sitä on vähän koittaa käytellä.


Päivän biisinä voisi olla The Clash -bändin London Calling. Lentsikka kohti Londoniumia lähtee iltapäiväviideltä, ja vietän taas viikon tiiviisti kurssilla, ja ehdin ehkä näkemään esimerkiksi miten luonnonhistoriallinen museo sulkee ovensa nenän edestä. Mokoma paikka kun menee kiinni jo kuudelta.