Kulunut kesä on ollut käsittämättömän helteinen. Eikä meininki suinkaan lopu, vaikka elokuu jo onkin. Viikonlopuksi luvataan taas auringonpaistetta ja kuumaa. Sadetta ei ole Turun seudulla saatu juuri ollenkaan, joten kaikki kuivuu pystyyn. Kaikkialla muualla tuntuukin sitten myrskynneen, ukkoset ja sateet vaan ovat onnistuneet kiertämään tämän maankolkan.

Alkuvuosi oli töiden kannalta kaamea. Aikaisemmin en tiennyt mitä stressi on, mutta se muuttui kyllä kertaheitolla. Näin jälkeenpäin ajatellen jos reilu vuosi sitten olisin tiennyt, mimmoista tämä configuration managerin homma on, en olisi ottanut pestiä vastaan. Jatkuva riittämättömyyden tunne ja hirveä kiire johti tietysti siihen, että takki oli ihan tyhjä. Ja ihmisenäkin muutuin melko sietämättömäksi, ystävilleen tiuskivaksi erakoksi. No, vahingosta viisastuu. Nyt on viiden viikon kesälomasta kulutettu vajaa viikko, ja vielä viime yönäkin heräsin miettimään sen-ja-sen inkkarin tekosia. Positiivisena asiana tästä kaikesta voisi ottaa sen, että tiedän ainakin mihin EI kannata toimintoja ulkoistaa. Vielä kun firman herraisoherratkin hoksaisivat saman.

Alkukesän ja heinäkuun aikana on tapahtunut kaikenlaista, ja harmittaa näin jälkeenpäin kun en ole mitään merkinnyt muistiin. Huikea ratareissu Gelleråseniin (Ruotsiin), Porsche-parade Finland itä-Suomessa ja auton vaihtuminen bensalla kulkevasta koppimoposta pari numeroa suurempaan nokivasaraan. Ja tietysti eläimistön toilailut - alkaen siitä, että Kärmes taitaa edelleen kuvitella olevansa jättimäinen anakonda. Kamerakännykkä on sentään laulanut, ja joitain kuvia on tullut napsittua.

 

Ni hao! Uusi kulkine puhui insinöörin käsittelyn jälkeen kiinaa. Vaihdoin kostoksi kielen, ja auto ilmoittelee nyt ranskaksi milloin mitäkin.

 

Kannattaa piipahtaa tallilla - auto pestään yllättäen ja pyytämättä.

 

Passatissa on Webasto, johon hommattiin kaukosäädin. Cisse olisi mieluusti hiukan järsinyt vempelettä...

 

Järkyttävän helteen takia tuunasin makkarin ikkunaan maskiverkosta (tuning-autoilijoiden käyttämää kamaa) kissojen karkailun estävän viritelmän. Aiemmin ikkunasta karanneet katit eivät arvostaneet, ja etenkin Cisse yritti väkisin tunkea verkosta läpi. Ja Nemokin halusi koeponnistaa voimakentän.

 

Makkaria oli välillä pakko tuulettaa konevoimin. Cisse ei arvostanut, vaan pelkäsi hurisevaa kapinetta. Tuulettimen hiljennyttyä herra kiipesi sängylle ja koitti varovasti tassulla, että mikäs vehje se tämä oikein on.

 

Tällä kertaa emoalukseen telakoiduttiin näin. 

 

 

Abekin suoritti omatoimisen ulkoilun. Ja pihisi, kun kärräsin herran takaisin terraarioon.

 

Oma possu ei ihan vielä kulje, mutta onneksi laina-autoja löytyy.