Ulkosalla oli tänään komea auringonpaiste, joten eikun konsulteille valjaat ylle ja takapihalle. Harjailin kummastakin karvaa irti vaikka kuinka ja paljon, ja lisää olisi irronnut. Kumpikin hermostui kuitenkin harjan kanssa heiluvan kaksijalkaisen päälle, joten oli syytä lopettaa hyvän sään aikana. Nemo muisti heti vanhat temput, ja oli pujottamassa itseään irti karkausvarmoina mainostetuista valjaista. Tuota houdinikissaa ei kyllä yhdetkään valjaat pidä pihassa, siksipä viime kesänä sille laitettiin kahdet valjaat päällekkäin. Nemo möksähti tietysti ja tuijotti niin pahalla silmällä, että kaveri antoi siltä istumalta lempinimen "instant vitutus -kissa".

Cissekin pääsi ulos, tosin sylissä ja vain pieneksi hetkeksi. Naapurin setä oli ulkosalla, joten esittelin uuden sintin hänellekin. Ulkonäkö ei tainnut naapuria miellyttää, mutta eipä Cissekään kauhean innostunut karvaisen kovaäänisen sedän näkemisestä ollut. En tiedä johtuiko vapina vilusta vai pelosta, mutta komentoääni käski viemään takaisin sisään lattialämmön ääreen. Lopun iltapäivää Cisse nukkuikin saunassa.

Fifth Gear -ohjelmassa tehtiin empiirinen kokeilu siitä, kumpi on vaarallisempaa: pienessä hönössä vai väsyneenä ajelu. Moottoritiellä ajaminen sujui humalaiselta paremmin kuin väsyneeltä, ja rupesin miettimään omia työmatkoja. Montakohan kertaa olen itse huippuväsyneenä huristellut johonkin suuntaan. Vielä kun ohjelmassa näytettiin millaista tuhoa syntyy, kun autot pasauttavat nokkakolarin satasen vauhdista... Täytyisi muistaa pitää kahvitaukoja tai ottaa pienet tirsat jos uni painaa silmää, mutta ei sitä aina vain tule tehtyä.

Kamerakännykkä on ihana asia - tilannekuvia saa räpsittyä, ja kuvat ovat laadultaankin ihan siedettäviä. Lykäsin maaliskuussa otettuja kissaotoksia galleriaan, jotta aivan kaikkia kuvia ei tarttisi tänne olla lykkäämässä. Voilá, kuvia