Sohvan yksi nurkka on nyt virallinen protestipissanurkka, ainakin odööristä päätellen. Istuintyyny on uitettu hajunpoistajassa ja etikkavedessä, ja toivottavasti siitä kaikkoaa tuoksahdus lopullisesti. Eikä uusia kusihyökkäyksiä tule. Epäilyt kohdistuvat Remuun, sillä se on vieläkin selvästi närkästynyt Cissen olemassaolosta. Cisse heittää vielä bensaa kiukun liekkeihin käymällä edelleen Remun takamukseen kiinni, vaikka Remu ei pidä siitä yhtään. Hyökkäisi hammaspään kimppuun mielummin, niin suhina ja kiukku lievenisivät huomattavasti!

Toinen sohvista on nyt siis hiukan remontissa, ja kissat ottavat tilanteesta kaiken irti. Sohvan alle pääsee ilman hankaluuksia, ja sieltä voi metsästää sinne kadonneet aarteet. Remu suostui myös leikkimään härkkimäleikkiä Cissen kanssa siten, että C on altavastaajana sohvan sisällä ja Remu istuinosan päällä. Uutuudenviehätys tosin taitaa tästäkin kadota melko nopeasti...

sohvaleikki.jpg

Tänään on se päivä, jolloin naapuruston pygmit kiertelevät virpomassa. Täällä on ihailtavasti nähty vaivaa vitsojen suhteen, ja lupa virpomiseen kysytään. Selvästi on kotoa ohjeistettu, että ei saa vain alkaa huitomaan risujen kanssa heti kun ovi avataan. Meinasi vain käydä hiukan hassusti palkkioiden kanssa - unohdin nimittäin eilen tyystin moiset kauppaan. Onneksi lähisiwa avasi ovensa puoliltapäivin, ja pääsin sinne aamukaljojaan hakevien kanssa jonottelemaan. Suuri osa muista asiakkaista näytti enemmän tai vähemmän krapulaiselta... Ensimmäiset noidat tulivat melko pian kaupassakäynnin jälkeen, ja kissat saivat uuden lelun. Cisse oli kovaa vauhtia laittamassa koko vitsaa päreiksi, joten katsoin parhaaksi siirtää sen hyllyyn turvaan. Hyllyssä olevat porsche-pienoismallit ja kirjat ovat nyt vitsan lailla vahticissen valvovan silmän alla.

vitsa.jpg