Viimeviikkoinen lumimyteri on muisto vain, ja konsultit ovat päässeet valjaissa takapihalle. Olen harjannut kummastakin karvaa irti vaikka kuinka paljon, ja linnuille on nyt pesänpehmikettä tarjolla. Harjailuun suhtaudutaan ristiriitaisesti - kiva kun mami huomioi oikein urakalla, mutta harja on tyhmä kapine.

Nappasin Cissen syliin ja vein takapihalle ulkoilmaa ihmettelemään. Sinttiparka oli kauhuissaan, kun katto ja seinät puuttuvat ympäriltä, ja huusi hädissään. Ja koitti kaivautua paidan sisään, mikä muistutti taas kynnenleikkuun tarpeellisuudesta. Hirveä hoppu oli päästä takaisin sisään, ja tämän jälkeen ei Cisse tullut lähellekään avointa takapihan ovea. Koitin houkutella, mutta herra Epäluulo luimisteli pitkin olkkaria.

Ilta kului pitkästä aikaa Settlersiä pelaillessa, ja välillä melkein suututti kun huomionkipeä Cisse pyöri näppäimistön ja hiiren ja pöydän ja kaiken päällä. Sitten kuitenkin mietin, miten lyhyt pentuaika on ja miten ylipäänsä pitäisi tarttua hetkeen eikä aina olla mukamas niin pirun kiireinen. Peliä saa pelattua milloin tahansa, menetettyä aikaa itselle rakkaiden kanssa ei saa takaisin...

Kiinaan lähteminen ilmeisesti viivästyy, mutta hain silti eilen rokotuksia reissua silmälläpitäen. Toiseen olkapäähän tökättiin jäykkäkouristuspiikki ja toiseen Twinrix, ja jälkimmäinen aiheutti hillittömän lihaskivun. Olkapäälihas on kuin puukon jäljiltä (oikeasti, samanlaiset tuntemukset oli kun leikkauksen jälkeen kuntouttelin kättä) ja heräilin viime yönä aina, kun piti asentoa vaihtaa. Ja näitä piikkejä on vielä kaksi luvassa, maltan tuskin odottaa.

Pieni lisäys päivän jorinoihin:
Lenkille teki mieli, joten tennarit jalkaan ja menoksi. Ilta oli ihanan keväinen, ja lämpöasteitakin reilusti. No kuinkas sitten kävikään... Kengännauhat aukesivat NELJÄ kertaa, eikä minkäänlainen hemmetin Gordionin solmu tuntunut pitävän niitä kurissa. Penikkatauti ilmestyi kalvamaan koipea, ja puhti oli ihan täysin poissa. Yleensä on edes jonkunlaista varapuhtia ja kiukkua, mutta tänään ei. Suututti niin että teki mieli paiskoa nauhojaan availevat tennarit huitsinkuuseen ja potkia pari puuta nurin, mutta tein lopulta vain viidenkymmenen minuutin kävelylenkin. Siinä tallustellessani välähti, että sain tosiaan eilen rokotuksia kaksi kappaletta. Ei mikään ihme jos hiukan ryydytti :-)