...nimittäin muodostelmapötkötys! Nemo ja Cisse tuovat taatusti mitalin kotiin, jos tässä lajissa ikinä kisataan. Harjoiteltu ainakin on.

muodostelmapotkotys.JPG

Remun leipälaji taas on lehdenluvun sabotointi. Sitäkin harjoitellaan antaumuksella aina, kun siihen vain on mahdollisuus.

lehden_paalla.JPG

Lauantaina kylään singahti Katja ja Lucas, ja kissoilla oli ihmeteltävää. Nemo, joka yleensä vieraiden tullessa menee saunaan turvaan tuli olkkarin pöydälle, ja oli mukamas muina kissoina pötköllään siinä. Korvien asennosta kuitenkin näki, että mellakkakissa vahti tarkasti mitä pikkujätkä oikein tekee. Cisse luimisteli matalakisuna pitkin nurkkia, ja Remu vahti tilannetta rapsimapuun ylähyllyltä. Cisse uskalsi tulla nuuhkimaan Lucasta siinä vaiheessa, kun herra oli turvallisesti(?) matten sylissä. Lucas on ilmeisesti maailman iloisin muksu, eikä ollut moksiskaan edes kissankarvoilla höystetystä lattiasta.

lucas.JPG

Ilma oli mahtavan keväinen, ja sunnuntaina avasin kissojen ulko-oven. Tyypit pääsivät pitkästä aikaa ulos, ja ilmeisesti joku pihapiirin irtokissoista on käynyt hiukan merkkailemassa ulkoaitausta. Vuorotellen käytiin haistelemassa samaa kohtaa, ja ilmeet olivat paljonpuhuvat.

ulkona1.JPG

ulkona2.JPG

ulkona3.JPG

Innostuin sunnuntainakin jäällä kävelystä, ja räpsin onnessani kuvia. Jäällä oli hiihtäjiä ja koiranulkoiluttajia, ja muksuilla oli hauskaa pulkkamäessä. Hyppyrikin oli rakennettu, ja se teki ulinasta päätellen istumalihaksista muhennosta. Harvoinpa tulee nähtyä Aurajoki tästä perspektiivistä. Taustalla häämöttää Ravattulan Citymarket.

jaalla.JPG