Läppärin tuuletin alkoi pitämään ihmeellistä mekkalaa, ja insinöörin mielestä siellä on kohta kriittinen määrä kissankarvoja estämässä propellin pyörimisen. No, täytyy siis näyttää imuria atk:lle. Ja huushollille, kissankarvojen määrä nurkissa on sekin lähellä punaviivaa. Pelsepuupin vehje esiin, kolistelua pitkin keittiötä...ja sitten läppärin kimppuun. Mela irti, ja putkella sohimaan läppäriä. Akun irrottamisen jälkeinen sohiminen tosin sai insinöörin puuttumaan hätiin - metalliosien koskettaminen metallisella imurinputkella saattaa kuulemma saada aikaan staattisen kipinän. No kyllähän minä sen tiesin, en nyt vaan tullut ajatelleeksi. Ja sitäpaitsi läppäri on jo imuroitu. Avasin vielä kannen, tarkoituksena imuroida näppiksen välissä olleet kissankarvat...ja ennenkuin ehdin kissaa sanoa, oli vehje hotkaissut yhden Alt-napin ja janosi lisää. Insinööriä huvitti, ja paikallinen ukkospilvi kaiveli hetken aikaa takapihalla nappulaa pölypussista.

Kissat oli teljetty kylppäriin imuri-reuhoamisen ajaksi, vieläpä suihkuosaston pleksioven taakse. Tämä siksi, että Cisse availee nykyään aivan mielissään kylppärin ovea sekä ulko- että sisäpuolelta. Tietysti asiaankuuluvan juttelun kera. Monesti ovelle jutellaan pitkät pätkät ennenkun kahvaa kohti loikataan. Nappasin yhtenä päivänä pienen videon ovenavauksesta.

Jos huushollin kaappihumanisti tekee selvää jälkeä omasta läppäristään, niin insinöörin kapineen kimppuun käy noin 170 cm iguaania. Abe päätti suorittaa pienen ulkoilun, ja parkkeerasi itsensä Jussin läppärille. Siinä se hetken aikaa kökötti ja isotteli, kunnes tallusteli näytön yli pöydänkulmalle pullistelemaan kissoille.

 

abe_lapparilla.JPG

 

 

isoabe.JPG

 

Hmph, pitäkää tunkkinne
pitakaa_tunkkinne.JPG