Jussi lähti työmatkalle Norjaan, ja ajattelin saavani viettää illan rauhassa karkkia syöden ja lueskellen. Vielä mitä! Kotiin kun pääsin soi puhelin ja siellä työkaveri ilmoitti, että järjestelmä, johon ennen lähtöä vein pari muutosta, tekee kuolemaa. Puuhailen siis työkseni SAP-nimisen firman erinäisten tekeleiden parissa, ja olin näköjään tappanut yhden tuotantoympäristön...taas. Ongelma oli sama kuin viimeksi saman tempun tehdessäni (puoli vuotta sitten), joten katastrofista selviämiseen meni tällä kertaa hiukan vähemmän aikaa. Harjoitus tekee mestarin...

Äiti oli viime viikolla joutunut sairaalaan, kun isoveli ja hänen vaimonsa olivat hoksanneet, että nyt on joku vialla. No sappirakkohan se oli täynnä kiviä, ja koko elin nyppästiin tähystysleikkauksessa pois. Eli SAPpi aiheutti tälläkin rintamalla ongelmia.

Viikonloppu ja itsenäisyyspäivä menivät Leppäkoskella Janin ja Antto-pojan seurana. Kotiin palatessa oli Cisse päättänyt sisustaa hiukan kylppäriä uusiksi. Puupellettien muruun hermostuneena ostin säkillisen vauvantalkintuoksuista mikrohiekkaa, ja pussi on Cissen mielestä aivan suunnattoman kiinnostava. Kahden pömpelivessan kuopsuttaminen ei kelvannut, vaan pussukkaan piti murtautua ja levitellä hiekkaa pitkin kylppäriä. Tadaa, instant beach :-)