Pienen tauon jälkeen toissapäivänä tehty askelkyykky-vatsalihastreeni tuntuu isolla T:llä! Pyrstö ja reidet on ihan totaalisen kipeät, hyvä kun pääsen portaita nousemaan. Punttisali ilmeisesti kostaa omalla tavallaan, kun moitiskelin paikan suihkuosastoa. Venyttelinkin ähellyksen päälle lihaskipuja silmälläpitäen, mutta ei siitä tainnut mitään hyötyä olla.

Eilinen päivä meni aivan puolinukuksissa, en edes käynyt töiden jälkeen missään vaikka The Place oli täynnä mökää ja hulinaa. Sinne on rakenneltu jotain pömpeleitä ja esiintymislavoja olympialaisia varten, ja eilen oli jonkunlaiset harjoitukset. Paikan päälle (se on siis tien toisella puolella...) menemisen sijasta tein vain murkinaa, istuin hetken irkkaamassa ja painelin peiton alle. Tänään on pakko olla hiukan aktiivisempi, kämpästä on vesi ja hedelmät lopussa. Ja ruisleipä!

Omassa tornissani (nro 13) asuu lisäkseni ainakin yksi suomalainen (Nokialla töissä, yllättäen), ja naapurustossa on ainakin pari lisää. Kaikilla tuntuu olevan asunnot jossain 20+ kerroksessa, itse olen miltei maan tasalla 3. kerroksen kämppäni kanssa. Pah. Yhden kanssa juttelin eilen bussissa viisumin uusimisesta, ja sain hyödyllisiä neuvoja. Ja sain myös tietooni paikan, jossa on myynnissä Vaasan näkkileipää ja Oltermanni-juustoa! Sinne pitää tehdä ekskursio heti, kun pystyn taas kävelemään kunnolla enkä vaan vaapu hassusti paikasta toiseen. Olisikohan siellä salmiakkiakin...

Katjalle tiedoksi, tulen täydentelemään salmiakkivarastoja elokuun 15. päivä reilun viikon ajaksi. Jos on jotain toiveita esimerkiksi Silk Marketista, niin ne kannattaa esittää hyvissä ajoin ;-) Kelit tuntuu hiukan viilentyneen täällä, ja mietin lenkkitossujen (ja polvituen) tuomista seuraavalla reissulla. Hiukan jos yrittäisi lenkkeillä, vaikka remontoitu polvi onkin taas oireillut siihen malliin, että pitäisi taas käydä tohtorilla. Tunnin kävely aiheutti särkyä ja koko polvi turposi kaksinkertaiseksi, juoksentele tommosen kanssa nyt sitten!

Jussi lähettelee kuvia kissojen edesottamuksista, ja ikävä on kova. Tällä on näkynyt pari irtokissaa roskista dyykkaamassa, ja kovin arkoja ovat. Pekingistä on siivottu irtokissat (koirathan täällä syödään) ei-niin-mukavalla tavalla, joten aika sitkeitä sissejä nämä kaksi mirriä ovat. Onneksi täällä on ainakin yksi hyväsydäminen kissojen kaveri - Grandma Ding  pitää huolta irtolaiskissoista.

Terkkuja kotoa - vahticisse odottaa saavansa läimäistä viatonta ohikulkijaa
vahticisse.jpg