Lauantai meni torkkuessa ja talvimyrskyä ihmetellessä. Illansuussa Hinkusta tuli virallisesti Cisse, joten täällä on kohta koko Hurriganes kasassa. Nemosta tulee sitten bändäri?

Cisse piristyi iltaa kohden, ja ryhtyi tomerasti tutkimaan huushollia. Laajarunkokissat (vanhat konsultit on oikeasti korimalliltaan niin erilaisia itämaiseen verrattuna, että ei niitä muuksi voi kutsua) ihmettelivät, ja Remu vetäytyi lopulta kiipeilypuun ylimmälle tasanteelle murjottamaan. Nemo seurasi tapansa mukaan tilannetta hiukan kauempaa, ja meni lopulta pohtimaan tilannetta kylppärin lattialämmityksen lämpöön. Siellä se viettikin loppuillan selällään pötkötellen.

Kiipeilypuu oli mielenkiintoinen, ja etenkin seinän ja ylimmän hyllyn välistä roikkuva häntä kiinnosti. Cisse kiipesi ylös ja järkytti Remun pahanpäiväisesti härkkimällä em. häntää. Kahdesti! Cisse heitteli kaiken kukkuraksi Remun lempihiirtä pitkin olkkaria, ja Remulla on nyt ilmeisesti niin paljon möksötystä varastossa että sitä riittää ensi vuodelle asti.

Nukkumaanmenosta ei tahtonut tulla mitään - Cisse haahuili pitkin työhuonetta ja vanha tuttu "metsästä varvasta" -leikki oli taas käynnissä. Joko kissojen vuorokausirytmiä tai työaikoja täytyy hiukan ruuvata, yökukkumisesta yhdistettynä kahdeksasta neljään -työnteolla ei kofeiinilla muuten enää selvitä. Jääkaappikin on näköjään tunnistettu. Pieni sintti materialisoitui välittömästi oven avattuani jalkojen juureen, ryhtyi kurottelemaan kohti kaappia ja pieni ääni ilmoitti että nyt jos ruokkisit.

Sunnuntaiaamuna Cisse aktivoitui tällä kertaa vasta yhdeksän nurkilla, ja heti oli mahoton leikkiminen päällä. Otus on myös näköjään oppinut talon tavoille - muina kissoina mentiin juomaan minun vesilasistani, vaikka oma vesikuppi on vieressä. Pientä lämpenemistä vanhojen konsulttien suunnalta on havaittavissa, Remu oli jo pienen hetken samalla sohvalla Cissen kanssa. Kovasti haistellaan puolin ja toisin, mutta edelleen suhistaan hiukan.

Muutama kuvakin on tullut otettua. Osa kameralla, osa Nokian kännykkäkameralla. Paljoa ei ole kuvailemaan ehtinyt, ja osassa kuvista rasvattua salamaa välillä muistuttava Cisse on pelkkä suhruinen läiskä. Linkki: kuviin