Viime aikoina on tullut oltua auton ratin takana miltei kyllästymiseen asti, ja kaikenlaista oman elämänsä antisankaria on kanssa-autoilijoiden parista löytynyt. Paras oli ehdottomasti se pappa, joka moottoritiellä vasemmalle kaistalle siirtyessäni painoi kaasun pohjaan... Aikaisemmin olin moottoritien alkaessa mennyt papasta ja parista muusta ohi, kun jäivät hidastelemaan. Pappa sitten kuittasi ajamalla satasen alueella samaa sadankahdenkympin vauhtia joka siihen asti oli ollut voimassa, ja tuli eteen hidastelemaan. Yrittäessäni ohittaa antoi itsepäisen näköinen jäärä autolleen lisää hönkää. Mitäpä siinä sitten muuta kun papan taakse kuhnimaan, koska poistuin seuraavan rampin myötä häntä riesaamasta. Vilkuttomuus on näköjään nykypäivän trendi, ja peileihin ei paljoa nykyään tunnuta vilkuilevan. Itse koitan ottaa muutkin huomioon, etenkin kun Golf ei ole mikään supertykki ja sillä ei kerkiä alta pois, mutta uskomattoman paljon "minäminä"-tyyppejä tuntuu olevan liikkeellä. Välillä tulee oikeasti mieleen se ison keskisormen hommaaminen. Tosin siitähän em. tyypit vasta hermostuukin, sitä kipakammin mitä kalliimpi (firman) auto on alla. Perkele.

Autoon tuntuu kerääntyvän kaikenlaista, ja jonkunlainen kevätsiivous pitäisi sillekin tehdä. Vuosi sitten ostin kiiltävän (sekä ulkoa että sisältä) ja hienon menopelin, nyt ainakin sisusta näyttää siltä että siellä on joku tosiaan ollut 30 000 kilometrin ajan. Sateenvarjo, tyhjä kahvikuppi, vaelluskengät (hmh?) ja kaikenlainen outo karkkipaperi-nessu-limsapullo -sälä saisi löytää tiensä pois kotterosta. Kunhan kevät tästä etenee...

Sain kutsun Tupperware-kinkereihin, ja kävin kaverin luona syömässä itseni tainnoksiin (Mia oli tehnyt aivan älyttömän suussasulavia lohirullia ja piirakkaa jaja...). Tilasin myös super-silppurin, jolla ötököiden rehujen pitäisi silppuuntua miltei itsestään. Nykyään sohin sormivammoja uhmaten huushollin suurimman veitsen kanssa kesäkurpitsoja palasiksi, jatkossa saavat sormet olla turvassa, tekniikka rulettaa! Edes sähköä ei tarvita, senkkun kammesta pyörittää ja rehu menee silpuksi. Ainakin esittelyssä, raportoin toiminnallisuuden sitten kun vempele on koeajettu.