Yht'äkkiä on alkanut tuntua siltä, että väsyttää jatkuvasti aivan hulluna. Iltapäivällä töistä tullessa olen monesti niin väsynyt, että simahdan vaan sohvalle ja herään joskus parin tunnin päästä. Yhtenä iltapäivänä taisin Jussillekin jotain kiukkuista tokaista, kun tuli häiriköimään kesken Cissen kanssa vietettyjä kauneusunia. Osansa väsymykseen on tietysti sillä, että öiseen aikaan on sängyssä hiukan ahdasta. Cisse ja Remu molemmat nukkuvat jalkopäässä, ja asennon vaihtaminen ei onnistu. Saan pahaa silmää osakseni jos siirrän kissaherroja esimerkiksi jotta saisin hiukan enemmän peittoa palelevien kinttujeni ylle, ja laitan vahingon kiertämään katsomalla murhaavasti onnellisen tietämättömänä vieressä kuorsaavaa Jussia. Sinänsä pieni ihme että Remu suostuu olemaan niinkin lähellä Cisseä, välimatkaa on enää vaivaiset puoli metriä.

Viikonloppuna oli hillitön helle, ja kissat vetäytyivät ulkohäkistä sisätiloihin viilentelemään. Ainoastaan Cisse oli kuumimmatkin hetket ulkona ihmisiä ihmettelemässä, mutta hänpä mahtuikin rappusten alle varjoon. Muuten ulkohäkki on kyllä ollut verraton hitti. Sinne ilmestyi myös hylly ja pöytä jossa pötkötellä, ja josta vahtia pihaa. Cisseä ei vieläkään hyväksytä porukoihin, ja sintti saa leikkiä omassa rauhassaan. Remu pesee hiukan, mutta läiskäisee sen jälkeen tassulla ja häätää pois. Cisse onkin mamin kissa, aina telakoitunut emoalukseen jos pysähdyn hetkeksikin. Jos ei muuten, niin se loikkaa olkapäälle ja matkustelee siinä pitkin kämppää. Mitenköhän käy, jos kohta olenkin Kiinassa muutaman kuukauden...

Viikonloppuna oli myös ensimmäinen Porsche-slalom, joka meni harmillisesti sivu suun. Oma possu vuotaa ohjaustehostimesta nestettä, eikä kuulemma sen kanssa viitsi lähteä rataa liukastamaan. Viime kaudellahan Hakuninmaalla yksi hormoni-968 merkitsi ajolinjan jäähynesteellä. Katsotaan nyt ehdinkö tällä kaudella ollenkaan radalle, Kiinaan lähtö olisi suunnitelmien mukaan heinäkuun 7. päivä. Asuntoa ei kuitenkaan vielä ole löytynyt, eikä viisumiakaan ole, joten melko todennäköistä on että viivästyy sinne lähteminen melko lailla. Tai sitten häippäsen Singaporeen.

Cisse oli iltana eräänä kovasti sitä mieltä, että työnteko loppui justiisa, ja yritti pölliä securID:n. Harmittaahan se tietysti, kun rapsuttavat kädet tekevät jotain ihan muuta kun mitä niiden pitäisi!

badgesyoppo.jpg