Ostin eilen vappuhuiskan, joka ainakin Cissen mielestä kaipaa hiukan tuunausta. Jättiloikka sohvalta huiskan niskaan, ja hetken päästä oli olohuone täynnä paperirämmäleitä. Leikki oli hauskaa, kunnes laitoin huiskan yöksi kaappiin piiloon. Muuten ei kämpässä kukaan nuku, ja aamulla on vastassa hävityksen kauhistus.

Nemo on kunnostautunut karkailussa, ja on melkeinpä sääntö että kun kissat laittaa valjaissa takapihalle, on siellä kohta yhdet tyhjät valjaat lojumassa ja musta kissa painelee vapauden huumassa pitkin pihoja. Se onneksi pyörii lähinurkissa, ja antaa ottaa kiinni, mutta on se silti hiukan rasittavaa. Ilmoitin, että ensi viikonloppuna olisi syytä panostaa ulkohäkin rakentamiseen. Joko se, tai kissojen ulkoilut loppuvat kuin seinään. Minä en ainakaan jaksa jatkuvasti vahtia noita, etenkin kun Nemon karkaus ei välttämättä tarvitse kuin sen yhden sekunnin.

Kesäauton testiajokin tuli suoritettua. Eilen oli päivä, jolloin kimppakyyteily ei sopinut, ja nappasin aamulla possun avaimet kouraani. Hyvin se kesti kasassa Saloon ja takaisin, eikä minkäänlaisia soraääniä tai pätkimisiä ollut havaittavissa. Aamulla kun ajelin, mietin, että tämmöistä tämän työn ja kodin väliä sahaamisen pitäisi olla. Olisi edes jotain positiivista 55 kilometrin työmatkassa... Iltapäivällä olikin hikinen tunnelma autossa, kun ei sitä ilmastointia ole. Ulkolämpötila oli mittarin mukaan +21, ja auto oli seissyt koko päivän auringossa. Työkaveri koeistui vielä ennen lähtöä auton, ja heti ensitöikseen ihmetteli sen mataluutta. Ja vielä tänäänkin on välillä miettinyt "kyllä se oli kompaktin kokoinen...". No onhan se, Golf tuntui tila-autolta kun sen rattiin kiipesi.

Abelle ja Iitalle maistuu ruoka, melkein liiankin hyvin. Terraarioon kun kippaa aamulla satsin rehuja, on iltapäivällä kaikki syöty ja mielenosoituksellisesti ruokakupin vieressä seisova lisko vastassa. Tai kuten päivänä eräänä, Abe keskellä olkkaria matkalla ilmeisesti kohti viherkasveja. Pitänee hommata parempi lukko terraarioon...tai antaa parempaa ruokaa.

Anna apetta, tai limoviikuna on kohta entinen
abe_olkkarissa.jpg