Maanantaina töistä kotiin tullessa oli huushollissa hiljaista ja rauha maassa. Cisse nukkui omassa kopassaan, vanhat konsultit kuka missäkin. Kuulemma sama hiljainen linja oli jatkunut koko päivän. Iita sensijaan oli ollut ahkera, ja sotkenut terraarion ylt'ympäriinsä mullalla. Pientä aivastelua kuului kopasta kun Cisse hoksasi että mami tuli, mutta ei mitään vakavaa. Johtuu varmaankin vain siitä, että meillä on edelleen viileämpi ilmasto kun Velokatin kissalassa. Ja pölyäkin on, kukas imuroisi...

Cisse paineli takaisin nukkumaan kun huomasi, että mami lähti inkvisition kehittelemään kidutukseen nimeltä Bodypump, ja aloitti kovaäänisen paheksunnan heti sieltä kotiuduttua. Ruokaa pitää saada, leikkiä pitää ja tiskikoneessakin pitäisi saada käydä. Ja kaapissa, eteisessä, laatikossa... Remun lempihiiri sai taas kyytiä olkkarissa, ja Remukin leikki ihanihan pikkuisen Cissen kanssa.

Illalla alkoi taas hepuli, ja pieni rasvattu adhd-salama säntäili pitkin huushollia. Ajattelin mennä ajoissa nukkumaan, mutta suunnitelma kaatui ensimmäisen protestipissan löytämiseen, luonnollisesti sängyltä. Lakanoiden vaihdossa oli apurina pieni sintti, joka veti, kuritti ja jäysti petivaatteita.

Yöllä nukuttiin Jussin kanssa taas makuuhuoneessa, ja siitähän Cisse riemastui. Tuplamäärä rapsuttavia käsiä! Remu yritti tulla tapansa mukaan jalkopäähän nukkumaan, mutta pieni sintti hyökkäsi hännän kimppuun ja sehän nyt on aivan pöyristyttävää. Tätä tapahtui pitkin yötä, eli yöuni jäi taas perin vähäiseksi...

Aamulla oltiin yhtenä kissana vaatimassa pöperöä pöytään, ja olisin tarvinnut ainakin neljä lisäkättä jotta homma olisi hoitunut sujuvasti. Cisse halusi isojen kissojen ruokaa, konsultit koittivat päästä käsiksi penturuokiin. Penturuoka on sen verran tuhtia tavaraa, että muhkeat kollit ei sillä ainakaan hoikistu. Huuto oli kova, ja ainakin yksi möksähdys oli havaittavissa.

Cissellä ja Remulla oli ruuan jälkeen raapimapuussa pieni härkkimäleikki käynnissä, hyvältä näyttää. Ehkä nuo vielä joku päivä innostuvat oikein painimaankin. Remun massaylivoima tosin on toistaiseksi murhaava. Ylipaino on ylivoimaa!