Aikaisemmin oli sängyssä kuusikiloinen möhkö viemässä kaiken jalkatilan, mutta uni maistui silti. Nyt murto-osan Remun koosta oleva pieni sintti tärvelee yöunet miltei täysin. Jotenkin sitä ei vaan osaa nukkua rauhallisesti, kun pieni palleroinen on jossain peittojen uumenissa. Mitä jos unissani muussaan sintin aivan täysin? Heräilen pitkin yötä varmistamaan, että Cisse on kunnossa, tunnen itseni aivan dorkaksi ja koitan nukahtaa uudestaan. Tai sitten herään siihen, että tyynyllä on 2 kg kissaa ja nukun kummallisesti pää kenossa.

Univelan määrä on murhaava, enkä muista koska viimeksi olisin ollut näin väsynyt. Ehkä tämä tästä tasaantuu, kun opin nukkumaan rauhassa ja Cissekin tuosta vähän kasvaa. Tiistai-iltana meinasin nukahtaa seisaalleni ja mietin, että jos tämä on tällaista kissan kanssa niin mitäs jos joskus saadaankin vauva?

Vanhat konsultit sensijaan nukkuvat yönsä nykyään melko sikeästi. Ennen tilanne oli se, että Nemo innostui yleensä aamuyöstä mouruamaan ja vaatimaan ihmisiltä ruokaa ja leikkikaveria. Nyt Cisse riepottelee molempia illalla niin, että uni maistuu taatusti. Eilenkin molemmat konsultit pakenivat kauhuissaan kohti säntäävää pientä sinttiä, joka halusi vain leikkiä. Nemo sai varmaan elämänsä trauman siitä, että Cisse loikkasi sängyltä niskaan ja jahtasi olkkariin asti. Remu ei vieläkään sulata sitä, että sängyllä joku loikkaa tiikeriloikalla kimppuun ja haluaa painia. Myös konsulttien safe-zone on  mennyttä kalua. Eilen kumpikin oli kömpinyt sänkyyn päiväpeiton alle ja nukkui siellä rauhassa, mutta mami oli tyhmä ja näytti Cisselle mistä leikkikaverit löytyy.

Eilen painelin inkvisition kidutuksen jälkeen kauppaan, ja olin ilmeisesti jotenkin sekaisin, koska ostin kissoille vahingossa senior-ruokaa. No ei se mitään, penturuokaa on kyllä kotona ja kyllähän konsultit jo ainakin keski-ikäisiä ovat.... Aamulla sitten ei penturuoka kelvannutkaan Cisselle, vaan hän meni Remun kulholle rohmuamaan. Remu vetäytyi tästä hermostuneena pöydän alle (eikä siirtynyt Nemon kulholle, jossa on täsmälleen samaa kamaa), ja tuli sieltä hetken päästä penturuuan ääreen! Nemo tarkkaili tilannetta kauempaa, ja siirtyi Remun kulholle syömään jämät sen jälkeen, kun Cisse oli ahtanut kupunsa täyteen seniorisapuskaa. Seniiliä porukkaa, kertakaikkiaan.