Kylppärin lattialämmitys on tänäkin talvena Cissen mielestä maailman paras asia, ja pötköttelymökkien sisällä on hyvä maata lataamassa akkuja. Toinen mökeistä etsii ilmeisesti vielä omaa feng shui -paikkaansa, ja kokeileva sisustaja esitteleekin päivittäin erilaisia päiväuniasentoja. Kameraan on tarttunut kyljelleen kaadettu mökki, ja hiukan eksoottisempi, "down under" -tyyppinen ratkaisu. 

 

Eilen kissat yllättivät positiivisesti painimalla! Tähän mennessä Remu on kieltäytynyt kaikenlaisista paini- ja härkkimäleikeistä ehkä sen takia, että Cisse hyökkää yleensä kiinni Remun takalistoon. Ihmisetkään eivät saa tähän ruumiinosaan koskea, puhumattakaan sitten että sintti siellä roikkuisi... Nyt kuitenkin Cisse hyökkäsi sen terävämmän pään kimppuun, ja Remu intoutui ihan oikeasti hiukan painimaan. Ja lähti vieläpä perään, kun Cisse ADHD-kohtauksen kourissa säntäsi satunnaisesti valittuun suuntaan. Kyllä se vanha herrakin näköjään vielä jaksaa yllättää.

Vauva on saanut reilusti uus-vanhoja vaatteita, ja kaappi pursuaa kohta yli. Pienimpiä sai taas siivota pois, ja pienimmät vaipatkaan eivät ole enää pariin viikkoon ajaneet asiaansa. Lisäksi lapsukainen on tietämättään jo orjuutettu - vankkurit saivat toimia iguaanien loisteputkien kuljetusvälineenä. Mahtoi ihmisillä olla hauskaa, kun lykkäsin vaunuja umpihangessa, koittaen olla särkemättä 120 cm pitkiä hauraita lamppuja.

 

Yöt ovat sujuneet rauhallisesti kahden heräämisen taktiikalla. Noin kolmen ja viiden maissa tapahtuva syöttö on yleensä nopeasti hoidettu, ja lapsonen jatkaa tyytyväisenä uniaan. Täytyypä koputtaa puuta... Pientä mahavaivaa on vielä, eikä niitä röyhtäisyjä aina vaan tule, ainakaan säädyllisessä ajassa. Pieruja sen sijaan tulee, huudon kera. Sunnuntaina "fammun" luona käydessä näytettiin kaikki parhaat puolet - huutoa ja hirveää haisua. Korvikkeessa on nyt siirrytty Tuttelista takaisin NANiin, ja seuraavaksi remonttiin menee kai äidin ruokavalio. Kahvi on jo jäänyt pois (tosin eilen heittäydyin holtittomaksi ja join kupillisen, kun Katja ja lapsoset kävivät kylässä), ja suklaa lienee seuraavana listalla (sitäkin tuli eilen syötyä, edellämainitusta syystä). Ruisleipä, omenat ja sipuli (eli kaikki herkut) onkin jo kiellettyjen listalla.